Ekonomiska problem som student.

En intervju med Sofia Fornander om hennes ekonomiska problem som hon har fått genom att hon endast studerar på deltid för att läsa upp sina betyg. Sofia pluggar upp sina betyg så hon ska få behöringhet till vidare studier.




Rebecka Åhman

Kommentarer
Postat av: Patrik

Personliga öden kan vara intressanta. Men jag fattar inte riktigt grejen. Hon pluggar på gymnasiet? Men inte så mycket? Hennes föräldrar är skilda, hon bor hos sin pappa? Men varken mamma eller pappa har pengar? Hon har inte provat söka försörjningsstöd från soc? Eller sökt jobb?



Underhållsstöd är föräldrar skyldiga att betala så länge barnet går i gymnasiet och om de inte kan betala gör försäkringskassan detta. Men om hon inte läser på gymnasiet på heltid är hon ju därför inte berättigad underhållsstöd utan då är det ju soc som gäller. Tror jag iaf. Och därför är det ju egentligen inget konstigt. eller?



/p



/p

2008-11-16 @ 21:40:28
Postat av: Dennis Strömberg

Oj oj oj vilken känslomässigt tung intervju Å-Hå-Man, jag gillar att du närmar dig en människa i en sådan här possition och vågar ställa frågor. Tycker att det slutar lite snäft.

2008-11-21 @ 18:23:30
URL: http://medierisamhallet.bloggspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0